Hevesi Dinnye

Az olimpia miatt száműzik a pornómagazinokat Japánban

2019. január 22. - hevesidinnye

pexels-photo-1441653.jpeg

Japán két legnagyobb kisbolthálózata is száműzi a polcairól a pornómagazinokat, a 2019-es rögbi világbajnokság, és a 2020-as olimpiai játékok előtt. Félnek, hogy rossz fényt vet rájuk. 

A két legnagyobb üzletlánc attól tart, hogy a külföldi vásárlók véletlenül összekeverik más kiadványokkal ezeket a lapokat, amik egyébként is túl alacsonyan foglaltak helyet a polcokon, ez pedig rossz benyomást kelthet a vásárlókban.

A 7-Eleven – ami a tengerentúli Roni ABC-nek felel meg –  nyíltan vállalt célcsoportja inkább azokból a férfiakból áll, akik előszeretettel vásárolnak gyors kajákat és üditőket, éppen ezért a termékpaletta is ebben a szellemiségben lett kialakítva, bár kétségtelen, hogy az elmúlt években törekedtek arra, hogy a családok is előszeretettel vásároljanak ezekben az üzletekben.

Az üzletlánc szóvívője szerint a pornómagazinok egyébként az eladások 1%-át sem érték el.

Már csak egy kérdés maradt: hogyan lehet véletlenül pornómagazint vásárolni? 

 

forrás: bbc
kép: pexels 

A bejegyzés trackback címe:

https://hevesidinnye.blog.hu/api/trackback/id/tr9714582708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása